Friday, 30 September 2011

Bakul Coklat - Tema Coklat Putih







Order dari my best fwen.....
.untuk her engangement....17 unit hantarannya...sumer i yang gubah...so anyone yang nak i wat gubahan hantaran pon boleh....InsyaAllah harga berpatutan......hihihi...
So because of tema gold.....i xder warna gold...so wat lah warna coklat putih....
Enjoy the pix...

4 those yg nak order....please do call me...


Thursday, 29 September 2011

Cukup Jambul - 2pcs Goldenbased Choc





Order dari pakcikku.......for her baby...Alhamdulillah setelah lebih 15tahun mendirikan rumahtangga barulah kini menimang cahaya mata....berkat bulan Ramadhan dan Syawal terindah bagi my uncle and my aunt....Congratzzz for both of u....and this doorgift for majlis cukur jambul yang diadakan di Seri Kembangan...(xdapek pegi....sedey...ader kambinggg tu...!!!) 
Anyway...Semoga Naurah Husna menjadi anak yang solehah...dan taat kedua ibubapanya.....Amiin..

Untuk order ...of course lah pink yang paling sesuai for baby girl....hihh....enjoy the pix ya....bawah ni bagi BIGGGGG size gamba  tuk clozzzeeee up.....ENJOYYY,...



Wednesday, 28 September 2011

Hantaran pertunangan - Tema Kuning Diraja








Order datang dari my officemate....untuk hantaran pertunangan nya.....Tema Kuning Diraja....
Untuk set 35cav/pcs...ader pelbagai design yang boleh dipilih...disebbkan hendak satu kelainan...adik pengantin suruh saya sediakan beberapa layout design...so...yang kat atas2 tu design yang ader...ader 3 design....so akhirnya pilih design yang ketiga.....dan setelah di cantikkann........inilah hasilnya.....huhuhu...(gambar ke4-6)....Moga hubungan kekal InsyaAllah....:)

Tuesday, 27 September 2011

Set 35cav - Pink Putih




Order ini  dari kawan opis.....Thanks sebab order..lenkali order lagi ek.....

Sunday, 25 September 2011

Doorgift 3pcs - Trans Packaging







Order dari AreYou...Untuk majlis pertunangan yang diadakan betul2 minggu raya....
A & E stand for Ayu dan Epul...
Tema pertunangan: Pink dan Turqoise....
Coklatkusedap nak ucapkan tahniah.....semoga hubungan hingga ke jinjang pelamin...InsyaAllah...:)
Nanti masa nak kawin......order lah lagi yer......hihihii....

Saturday, 24 September 2011

Sushi Box 2pcs - Cukur Jambul






Ni order dari Pn Fiza....untuk majlis cukur jambul anak dier...kalau x silap before raya hari tu....huh...agak lama yek saya mengambil masa untuk update...hihihi soriiii.....Enjoy tgk2 gamba ni......COmel2 kan.....

Friday, 23 September 2011

TO My Beloved Customer...

Baru sekarang ader kesempatan nak update blog...hihi....melampau x?? Soriiii sesangattt.....nak cakap bz...x bz pon...Mungkin kemalasan melanda diri.....ooohhh kekuatan datanglah menyelamatkan ku...(Ok...enough with the merapu2 ni..)...


Enjoy visit my  Blog..sbb lepas ni ader banyak lagi gambar2 yang akan menyusul...

Choc Bouqet - Merah,Biru,Pink











Semua bouquet2 ni ditempah oleh kawan2 opis....untuk besday orang tersayang.....ader bouquet merah, biru dan pink....
Untuk kawan2 yang ingin tempah choc  lehbouquet.....silalah contact saya....Boleh order dalam kuantiti dari 15pcs ke atas....dengan harga bermula rm35 sahaja......Orderlah untuk tersayang....kalau nak tambah bear macam yang  gambar kat atas tu...tambah rm5 sahaja....Bouquet ni lengkap ngan kad ucapan.....Oooohhh ye...leh pilih warna apapun..In fact warna itammmm...pon boleh...tapiiiiii...kalau nak bagi awekkk...xromantik plak...hihihi.....