Monday, 14 November 2011

Choc Wish Card - Pink Love Shape




Choc Wish Card collection 5th version....order dari my fwen untuk her sis......Bawah lapisan coklat setebal 3cm lebih tu adalah bubble rice, almond, kismis....
Hope u like it......xoxo...

Thursday, 10 November 2011

Choc Wish Card - Love Shape





Choc Wish Card collection 4th version....order dari my fwen untuk kawan dier.....Rasa sangat teruja design coklat nih....untuk pengetahuan sumer...Choc Wish Card ni hand free style ye...sumer kekreatifan yang lahir di atas coklat ni..truly my 100 percent idea saya....Just give ur price...I will do teh rest..Bawah lapisan coklat setebal 3cm lebih tu adalah bubble rice, almond, kismis....
Hope u like it......xoxo...

Thursday, 3 November 2011

Choc Wish Card - Turqoise





Choc Wish Card collection Third version....order dari my fwen untuk her fwen (apa daaa...byk fwen2)..Thanks for order....bentuk bulat ni payah nak buat.....Bawah lapisan coklat setebal 3cm lebih tu adalah bubble rice, almond, kismis....
Hope u like it......xoxo...

Tuesday, 1 November 2011

Loose Choc - 50pcs




Korang2...yang agak2 nak makan2 coklat ikut suka korang....leh lah order coklat cam gini....leh je request nak baper biji...yang ni 50biji....beraper?? xmahal lah....murah jer...RM 35 je tuk 5o pcs...request je nak warna aper...rasa aper...sumer saya dah senaraikan kat tepi ni...apapun....enjoy ur day with choc..even at ur moody day or ur happy day...xoxo...!!!

Saturday, 29 October 2011

Promosi Coklat - 2pcs RM1.00





Wow...kawan2...jomlah bli homemade coklat...Yang camni 2pcs - only for RM1.00...huhu...cheap huh?? This request from orang jauh....kelantan lagi....pos ke sana.....thanks sbb order dari saya..appreciate it...

Choc Wish Card - Merah Kuning Putih



One of my new design - Choc Wish Card collection....order dari my fwen untuk anak buah dier...because budak tu lahir pada Hari Malaysia...So warna yang secocok adalah merah kuning putih...hihihi....Bawah lapisan coklat setebal 3cm lebih tu adalah bubble rice, almond, kismis....
Hope u like it......xoxo...

Thursday, 20 October 2011

Tempahan Raya - Crispy Nestum






























Hai u all....hurmm..nampak saya ni pemalas kan....nak update blog jenuh tunggu gamba banyak baru nak upload kan.....ader ke pakar blog yang sedia menawarkan perkhidmatan free untuk update blog saya hari2 ...heheheehe......(main2 je ye..)..back to the business...Ni sebenanya gamba time projek raya hari tu...saya terima tempahan CRISPY NESTUM dan CRISPY CHOCO POWDER...(manyak sedap wooo)....So...please enjoy the pix....
Tempahan ni dalam kuantiti gram atau kilogram...
If 500  gram - RM 13.00
1 kilogram  - RM 23.00
Sesape yang nak tempah ...xkira lah raya atau x raya pon leh tempah...xkiralah 500gm atau sekilogram...saya tetap menerima tempahan....
Sekian....xoxo..:)

Friday, 30 September 2011

Bakul Coklat - Tema Coklat Putih







Order dari my best fwen.....
.untuk her engangement....17 unit hantarannya...sumer i yang gubah...so anyone yang nak i wat gubahan hantaran pon boleh....InsyaAllah harga berpatutan......hihihi...
So because of tema gold.....i xder warna gold...so wat lah warna coklat putih....
Enjoy the pix...

4 those yg nak order....please do call me...


Thursday, 29 September 2011

Cukup Jambul - 2pcs Goldenbased Choc





Order dari pakcikku.......for her baby...Alhamdulillah setelah lebih 15tahun mendirikan rumahtangga barulah kini menimang cahaya mata....berkat bulan Ramadhan dan Syawal terindah bagi my uncle and my aunt....Congratzzz for both of u....and this doorgift for majlis cukur jambul yang diadakan di Seri Kembangan...(xdapek pegi....sedey...ader kambinggg tu...!!!) 
Anyway...Semoga Naurah Husna menjadi anak yang solehah...dan taat kedua ibubapanya.....Amiin..

Untuk order ...of course lah pink yang paling sesuai for baby girl....hihh....enjoy the pix ya....bawah ni bagi BIGGGGG size gamba  tuk clozzzeeee up.....ENJOYYY,...