Saturday, 30 April 2011

Birthday Gift - Choc with UpinIPin




Booth Puspanita 2011


 Jumaat yang lepas...saya telah join booth puspanita....this is my first time doing it...so neves...calculate pon salah2...tapi jangan bagi baki salah sudaaaaaa.......but im so happy doing it...like one step forward in my life...feel like to do this more and more....so mana2 blogger yang tahu ada booth yang nak dibuka...calling2 lah...leh join booth tu...hum....:)





 Pic2 diatas adalah barang2 yang dijual waktu booth tu...just only 3 hours je booth dibuka...so have to grabbed the customer first....hihihi....ader yang dijual dan ada yang dibuat sample....


Ni booth sebelah....kawan...dier jual produk kecantikan dan ader SPA lagi....spa dier terletak di Subang airport lama.....nak tahu tempat tu..kontek kiter...kiter dah penah gi spa dier....

Hantaran - Tema Pink Putih





 Dah lama tak buat hantarna...kalau dulu selalu gubah2 hantaran barang...but this time...coklat ni pun kiter gubah untuk hantaran...actually this is on the spot order...naseb baik coklat telah tersedia ada ....dan bakul menepati dengan order.....dan dengan izin tuhan yang mengurniakan kepakaran tersebut...maka terhasillah hantaran coklat nihh.....hihihihi ..

Sila  komen guyss.....menarikk tak???/ kalau menarik sila angkat tangan seghupa UsopWilcha....hikkkhikk...just kidding...

Friday, 29 April 2011

Coklat 25cav - tema teh tarik


Coklat ni ditempah oleh my fwen untuk mak mertua nya....Oleh kerana birthday dan hari ibu sama2 dekat...jadi dia decide nak tempah.....nice rite??? tema brown teh tarik.....huhuh....

Wednesday, 27 April 2011

Set Kotak 35pcs


Order from Kema..tuk adik dier...sempena birthday adik dier....
so sweet...tema pink ungu..

Tuesday, 26 April 2011

Set Kotak 35pcs/35cav/35holes-tema merah putih


Order dari Nur Nazrina-Batu Pahat.... tema warna merah putih untuk birthday mak dier....
Comel lah warna merah...huhuh....

Monday, 25 April 2011

Set Kotak 25pcs


Order ni dah lama dah ..baru nak masukkan gamba...al maklumlah bz je ...sekali masuk gamba ....berpuluh2..hihih......

Doorgift 2pcs praline - tema pink turqouise



Doorgift 2pcs-PlasticPack ni ..diorder oleh Pn Rafiah, untuk doorgift anak dier tunang....
Tema Pink Cream....tapi untuk menimbulkan suasana ...dier suh letak pink with baby blue.....lawa ekk.....

New Packaging - 6pcs Love Pack


This is a new packaging for 6pcs of love....Packaging Love, Choc Shape Love
Its full of love....so kalau nak bagi yang tersayang tu....memang sesuai sangat dah ni.....hihhihi



Bouquet ni I sesajer je wat contoh for this upcoming event.....ader bukak booth jualan kat satu tempat nih...
This is new for me.....hope semuanya akan berjalan dengan lancar...Amiinnnn....
Doakan yer....

Sunday, 24 April 2011

Jambangan Bunga - Pink Putih


Bouquet ni order dari Pn Rafiah untuk hantaran tunang anak dier....Selain dari doorgift 2pcs yang diorder, bouquet ni termasuk gak yang Puan ni order....Thanks puan...nanti bila wedding anak leh tempah lagi...huhuh

Wednesday, 20 April 2011

Doorgift - Packaging Bintang with bear












Sebenanya customer ni tempah coklat nya je.....tapi sebab katanya simple sangat nak bagi awek dier....so tambahkan lah dengan bear cute.......so jadilah Bear Choc.....huhu....comel x bear ni...cute rite????
I love it...muaxxxx for the bear...xoxo

Doorgift 2 pcs praline - with ribbon




Actually doorgift 2 pcs ader banyak packaging....customer leh pilih mana2 packaging berdasarkan bajet masing2.....setiap packaging tak sama dari segi harga....tapi U all  tetap dapat harga diskaun if beli dengan jumlah yang banyak.....
Anyway...gamba kat atas represent packaging - Goldenbase




This packaging represent Sushi Box....


 This packaging represent transparent Box


This packaging represent Plastic Transparent

 Yang ni plak, packaging-Box 2holes/cav.....

So, bagi customer yang dah nak wat doorgift untuk 2 pcs ni please stated what kind of packaging supaya harga yang diberi adalah tidak tersilap dan reasonable....tq...